Nieuw: Waar krijg je een een gratis iPad?

ipadEen gratis iPad klinkt natuurlijk leuk vooral als je deze al krijgt bij het verlengen van je huidige telefoon abonnement. Vaak verandert er qua vaste lasten helemaal niets en heel soms ben je zelfs voordeliger uit. Maar dit is niet het allerbelangrijkste het belangrijkste is dat je kan gebruik maken van de nieuwe tablet techniek. Een tablet in huis is echt een pluspunt. Je zal merken dat je niet meer een computer hoeft op te starten als je even snel de mail wil checken of iets wil opzoeken op het internet. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan een gratis iPad. We zetten graag de voordelen voor je op een rijtje.

Gratis iPad? Neem hem mee op vakantie

Met een iPad Air in huis kan je heel wat accessoires thuislaten. De tablet heeft het in zich om full HD filmpjes te maken en zelfs op de tablet te monteren. Bij thuiskomst kan je direct de leukste vakantiefilmpjes laten zien of delen met je vrienden op social media. Naast het maken van filmpjes is het ook mogelijk om de tablet te gebruiken als fotocamera. Met een 8 megapixel camera maak je prima foto’s die je zelfs kan uitprinten of bestellen bij een foto ontwikkel winkel. Nog een voordeel is dat je de kinderen zoet kan houden onderweg. Zet een leuke film aan die je van te voren erop hebt gezet. Of laat ze samen een spelletje spelen en ze zijn uren zoet. De gratis iPad is zo de perfecte partner tijdens een vakantie.

Onderweg werken op een gratis iPad

Absoluut een reden om over te stappen naar een gratis iPad is dat je heel eenvoudig onderweg kan werken op de tablet. De tablet kan voorzien worden van het gratis programma Pages en Numbers van Apple. Dit programma maakt het mogelijk om nieuwe Word en Excel documenten aan te maken en huidige bestanden te bewerken. Zelfs het maken van een presentatie met de trein is dankzij dit systeem mogelijk. Is dit toch niet echt wat je zoekt? Gelukkig kan je ook nog het complete Microsoft pakket downloaden en installeren zodat je echt vanuit huis kan werken.

Gamen op je tablet

ipad-gamSteeds vaker gaan we gamen op een tablet zoals de iPad. De spellen op de tablet zijn goedkoper en veel al gratis vergeleken met de dure spelcomputers. Je kan het niet bedenken of er is een game van gemaakt voor op de tablet. Als je een liefhebber bent van gamen dan kan je hier dus terecht om een spelletje te spelen. Iedere dag komen er nieuwe apps bij en kan je weer een spelletje gaan spelen op je gratis tablet. Ontdek zelf het gamen op de tablet en je bent direct verkocht.

Gratis iPad bestellen

Redenen zijn er nu wel genoeg gehoord om je eigen tablet aan te schaffen. Gelukkig kan je nu kiezen voor een gratis iPad zodat je een stuk voordeliger uit bent. Ontdek zelf de voordelen van een gratis tablet met onze hulp. Voor je het weet ben je al een game aan het spelen of lekker op de bank iets aan het opzoeken op het internet.