Alles over McKennaii paddo’s

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: McKennaii paddo’s zijn misschien wel de sterkste paddenstoelen die er zijn. Deze paddenstoelen zijn niet geheel toevallig vernoemd naar Terence McKenna. Deze man was compleet gefascineerd door de effecten van enorme dosissen paddo’s op de hersenen. Hij heeft geprobeerd om deze werking en effecten zo goed mogelijk te beschrijven en uiteindelijk ook te doceren aan volgelingen.

Hij wordt gezien als de man die het recreatief trippen en het mogelijk maken daarvan groot heeft gemaakt. Daarom wordt Terence McKenna ook gezien als de absolute godfather van de paddo’s! Meer dan terecht dus dat de sterkste paddo naar hem is vernoemd. Zelf ooit eens de wonderbaarlijke psychedelische effecten van paddo’s of magic truffels ervaren? Dan heb je dit aan Terence te danken!

Meer over de KcKennai Psilocybe Cubensis

De McKennaii staan dus bekend als de sterkste paddosoort, zelfs sterker dan het andere zwaargewicht: de Copelandia Cyaescens. Om van de McKennaii paddo’s te kunnen genieten moeten ze wel zelf gekweekt worden. Koop en verkoop is namelijk verboden, maar kweeksets en sporenspuiten zijn volledig legaal. Hiermee kweek je gemakkelijk je eigen paddenstoelen.

Met de paddo kweeksets, vind je alles dat nodig is om direct aan de slag te gaan. Denk hierbij aan een box met de voedingsbodem, ook wel het substraat genoemd. Daarnaast zitten er in het pakket eigenlijk ook altijd een kweekzak en wat paperclips om alles mee af te sluiten. Voeg wat water toe aan de set en houd je keurig aan de instructies.