All inclusive vakantie boeken

all inclusiveEen all inclusive vakantie betekend geen omkijken meer naar je budget. Je weet vooraf precies hoeveel geld je kwijt bent aan je vakantie. Ga lekker all inclusive genieten van een heerlijke vakantie samen. Het enige dat je hoeft te betalen is je vakantie. De rest wordt vanzelf geregeld. Zowel je eten als drinken is allemaal inbegrepen. Neem plaats aan het terras of ga lekker langs het zwembad liggen met een gratis cocktail.

Je betaalt niet eens fooi en je kan gewoon genieten van zon, zee, strand en natuurlijk de heerlijkste hapjes en drankjes. Het begrip all inclusive vakantie kom je steeds vaker tegen in landen als Turkije, Griekenland en Spanje. Maar ook andere landen volgen nu al voor een nieuwe last minute all inclusive vakantie.

All inclusive vakantie met drankjes

Een gratis cocktail is natuurlijk heerlijk, maar hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van lokale cocktail. Als je toch liever een echte cocktail met bekende merkdranken wilt dan moet je er wel voor betalen. Toch kunnen we je garanderen dat de locale cocktails net zo lekker smaken als de merk cocktails. Zo lang de cocktail goed geshaket worden kan je blijven genieten van de locale alcohol drankjes. Neem gerust een slok van je drankje en neem plaats aan het zwembad. Sommige all inclusive hotels hebben zelfs een zwembadbar. Zo kan je naar de bar toe zwemmen en in het zwembad genieten van je locale drankje. Geniet van de pure smaak en de cocktails van een hoog niveau. Uiteraard kan je ook genieten van locale wijn of bier. Alle alcoholische drankjes zijn vrij verkrijgbaar mits deze lokaal verkrijgbaar zijn.

Het verschil tussen all inclusive en ultra all inclusive reizen

Als je gaat boeken dan kan je tegenwoordig kiezen tussen all inclusive en ultra all inclusive vakantie. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee vakanties? Het verschil is de tijden waarop je kan snacken en genieten van locale alcohol. Bij een all inclusive vakantie kan je tussen bepaalde tijden genieten van een gratis hapje en drankje. Buiten deze tijden om kan je geen snacks of drankjes meer halen. Vaak is dit wel mogelijk tegen betaling. Vaak kan je bij een all inclusive hotel tot 24.00 alcohol halen en vervolgens pas weer de volgende dag. Bij ultra all inclusive wordt je de hele dag door verwend van alle gemakken. 24 uur per dag kan je onbeperkt hapjes en drankjes halen. Dit is het grote verschil tussen het gewone all inclusive en ultra all inclusive vakantie. Daarnaast hoef je ook niet op gezeten tijden te eten en eet je wanneer het jou uitkomt. Alles is bij de prijs inbegrepen en je hoeft je nergens meer zorgen om te maken.

Last minute all inclusive lastminutes

Wil je er effe uit? Maar heb je eigenlijk geen geld voor een complete vakantie? Een last minute all inclusive past vaak wel binnen je budget. Je hoeft tenslotte alleen de reis te betalen en je bent geen geld kwijt aan eten en drinken. Geniet van alle luxe zonder dat je er één euro voor hoeft te betalen. Met een last minute all inclusive betaal je ook nog eens de laagste prijs voor je vakantie. Je kan soms met een korting van 50% tot 70% last minute op vakantie.